Bilverkstad på Södermalm

Södermalms Bil & Gummi – din lokala bilverkstad på Södermalm

Bilverkstad på Södermalm

Vi är en bilverkstad på Södermalm som alltid ser till att du som kund får det du önskar. I vår bilverkstad kan du välja mellan en rad olika tjänster. Vi anpassar oss alltid efter vad du vill och försöker alltid att efterlikna dina önskemål så mycket som möjligt. Till oss är alla bilar välkomna, vi tar emot de flesta bilmärken och årsmodeller. Om du vill se vilka priser vi har på våra tjänster så kan du alltid besöka vår hemsida, där du hittar mer utförlig information.

Våra mekaniker är erfarna inom branschen. Våra mekaniker har utfört ett stort antal uppdrag som har resulterat i att de har samlat på sig en hel del erfarenheter inom yrket. De vet alltid hur de ska utforma ett arbete för att det ska bli ett professionellt resultat. Att kunna leverera ett noggrant och professionellt resultat är något vi och våra mekaniker alltid eftersträvar. I stort sett alla slags bilmodeller har våra mekaniker kompetens att serva eller laga.

Kamrem- eller kamkedjabyte

Till oss kan alla komma som är i behov av att byta sin kamkedja eller kamrem. Det är väldigt viktigt att byta den i tid för att det inte ska resultera i en motorskada. Alla bilar har olika rekommendationer när de ska byta, det gäller att följa de för att inte riskera skador. För det mesta brukar man utgå från antal mil som bilen har kört eller efter hur gammal bilen är.

När vi utför ett kamremsbyte så byter vi inte enbart remmen utan även andra delar som har slitits över tiden.